PODCASTS
In de podcast van Klimaatfestival Antwerpen ontrafelen filosofen Maïté de Haan en Julia Alegre Mouslim verschillende aspecten van de klimaatproblematiek. Ze nodigen filosofen, kunstenaars, studenten, activisten, onderzoekers, ondernemers en tal van andere gasten uit om hun verhaal, onderzoek of ervaring te delen. 

Hoe wordt klimaatverandering in kinderliteratuur weergegeven? Welke rollen nemen jongeren op als het gaat over politieke participatie? Wat zijn de verantwoordelijkheden en doelen van een klimaatminister? Hoe ziet de toekomst van wonen eruit? En wat gebeurt er wanneer men de ecologisch-sociale crisis benadert vanuit een rechts-koloniaal en ecofascistisch gedachtegoed?
image
Nieuw seizoen najaar 2022

Voor de tweede editie van Klimaatfestival Antwerpen zijn we opnieuw in de studio gedoken met interessante gasten. Ontdek de podcast tijdens het festival en nadien online.

Luisteren

Je kan de podcast beluisteren op Spotify, apple podcast of op je favoriete streaming platform. Vergeet je niet te abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen!

image
Kaat Schiltz

Kaat Schiltz is muziekproducer/audio-engineer, visuele prutser en creatief manusje-van-alles. Naast het produceren en editen van podcasts speelt ze ook in de female-fronted electropunkgroep Sweats. Als grote liefhebber van alles DIY heeft ze altijd wel enkele projectjes aan de gang.

De podcast van Klimaatfestival Antwerpen werd door Kaat geproduceerd.

image