PRAKTISCH

Op deze pagina vind je alle praktische informatie het festival. Deze pagina zal regelmatig geüpdate worden.

Wat

Klimaatfestival Antwerpen is een 5-daags cultureel-filosofisch festival over klimaatverandering.

Klimaatfestival Antwerpen is een project van Troebel met steun van De Burgerbegroting van het district Antwerpen, Het Bos en designstudio Catapult.

Waar en wanneer

Klimaatfestival Antwerpen vindt plaats van woensdag 12 t.e.m. zondag 16 oktober 2022 in Het Bos.

Het Bos
Ankerrui 5-7
2000 Antwerpen

Naast het event in Het Bos heeft Klimaatfestival Antwerpen ook een digitaal luik bestaande uit een podcast en video-tutorials. Je kan de podcast beluisteren tijdens de Podcast Premières op het festival. Daarna zal het tweede seizoen van de podcast online komen.

image
Het Bos
Toegankelijkheid

Alle zalen van het festival en het toilet zijn rolstoeltoegankelijk. Heb je begeleiding of een doventolk nodig? Aarzel dan niet om ons aan te spreken op het festival of ons te contacteren via mail.

Pers

Wil je graag wat meer informatie over Klimaatfestival Antwerpen of een interview? Contacteer Maïté via mail of op het nummer 0475 87.18.49

Beeldmateriaal op het festival

Op het festival zal een fotograaf aanwezig zijn om het festival in beeld te brengen. Wil je niet gefotografeerd worden? Zeg dit dan even tegen onze fotograaf. Sta je op een van de gepubliceerde festivalfoto’s, maar wil je dit liever niet? Stuur dan een mailtje naar info@troebel.be. Voor meer informatie over persoonsgegevens, verwijzen we je door naar ons privacybeleid.

Andere vragen?

Zit je met een vraag over de inschrijvingen of over andere praktische zaken, stuur ons een mail en wij helpen je graag verder.