Radio klimaatfestival

Radio klimaatfestival

Interviews, Dj’s, klassieke muziek, plantaardige plaatjes en meer! Samen met WAV hosten we de hele avond radioshows in het teken van het festival. Kom live luisteren in de Bosbar, stream online of herbeluister via wearevarious.com.

Line-up

19.00 u - 20.00 u — ‘Festivalradio’ met Ines & Sydney
20.00 u - 21.00 u — ‘Oh la la c’est trop bizarre’ met Studio Canard 
21.00 u - 22.00 u — ‘Songs of Fires and Floods’ met Jasper Van De Vijver
22.00 u - 23.00 u — ‘Plantaardige plaatjes’ met Omartec
image

19.00 u - 20.00 u — ‘Festivalradio’ met Ines & Sydney

Tijdens deze radioshow zal de boslabs crew kunstenaars, sprekers & organisatoren aan de tand voelen. Aan de hand van interviews & geluidsfragmenten zullen zij een beeld proberen schetsen van wat de deelnemers drijft, inspireert en motiveert; dit alles in de gezellige setting van de bosbar. Zij die zelf vragen hebben zijn welkom om aan dit gesprek deel te nemen, rendez-vous in de bosbar! Gewoon luisteren kan natuurlijk ook, tune in!
image

20.00 u - 21.00 u — ‘Oh la la c’est trop bizarre’ met Studio Canard

Mechelse nachtbrakers Robbe Roels en Sara Van Rompaey loodsen jullie een uur lang doorheen de sterfelijkheid met gember, grote levenswijsheden en de betere plaatjes. Verwacht het onverwachte, ze hebben al vaker de maan geblust. Breng je beste wijsheid mee. Wie de wijste winnaars van de avond worden weten we nog niet, we weten enkel dat het brood alvast verloren is.

21.00 u - 22.00 u — ‘Songs of Fires and Floods’ met Jasper Van De Vijver

Al zo lang de mens muziek maakt, laat hij zich inspireren door de schoonheid van natuur. Richard Strauss’ Eine Alpensinfonie (1915) is een exemplarisch voorbeeld: het stuk verklankt de verschillende etappes van de beklimming van een bergtop én de ultieme harmonie tussen mens en natuur. Hoe klinkt een alpensymfonie voor apocalyptische tijden? In dit uur exploreren we het soms ontluisterende antwoord van een diverse groep hedendaagse artiesten en componisten.

22.00 u - 23.00 u — ‘Plantaardige plaatjes’ met Omartec

In de wildbegroeide stad van morgen zoekt dj omartec als een guerilla tuinier naar phototropische tonen die vastgebetonneerde monoculturen bevragen. Een poging tot ont"hard-"ing van de stedelijke geluidschaos aan de hand van happy hauntology en chloroplastisch charisma.

image

We Are Various (WAV)

We Are Various is een online gemeenschapsradiostation dat momenteel uitzendt vanuit De Studio & Het Bos. WAV is niet alleen radio. Ze hosten labelspecials, proeverijen en themashows, geven lucht aan toegewijde producers, investeren in podcasts die het verschil maken, nodigen artiesten uit alle hoeken van de wereld uit. Dit alles voor een virtueel en een live publiek, want onze studio maakt deel uit van De Studio & Het Bos, twee locaties in het centrum van Antwerpen.

Radio
Radio Klimaatfestival
WAV

i.s.m. WAV

wo 12 okt

19.00 u - 23.00 u

Bosbar

Share:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp