C’est l’heure — Wanjiku Shanice, Fairouz Gazdallah en Kapinga Muela Kabeya

Een performance kunstenaar, een beleidsmedewerker voedselrechtvaardigheid en een ex-souschef ontmoeten elkaar aan een eettafel.

Aan de hand van tafelrituelen gidsen ze het publiek doorheen hun voedselherinneringen. 

Hoe maken we een evenwicht tussen ons gepercipieerde identiteit, onze nood aan verbinding met community, terwijl we zorg dragen voor ecosystemen waarvan we deel uitmaken? Via proefondervindelijk onderzoek komen we tot antwoorden en non-antwoorden.

Hoe ziet een wereld eruit, waar vrouwen van kleur geen voedsel produceren?

Verwacht je aan een intieme openingsceremonie gevolgd door een audiovisuele en een interactieve performance waar vragen rond voeding, POC en vrouwen centraal staan.

Safe space

Dit event tracht een safe space te creëren voor de toeschouwer waar zowel actieve als passieve deelname mogelijk is. Het aantal plaatsen is daardoor ook beperkt.
image
image

Wanjiku Shanice, Fairouz Gazdallah, Kapinga Joséphine Muela Kabeya

Fairouz Gazdallah (zij/haar) werkt als beleidsmedewerker voedselrechtvaardigheid bij Solidagro. Kapinga Muela Kabeya (zij/haar) is eclectische beeldend kunstenaar die met  haar werk de dialoog tussen mensen en voedsel onderzoekt. Shanice Wanjiku (zij/haar) is strateeg en ex-sous chef. Drie vrouwelijke foodies die zich focussen op ecologisch eten met met liefde voor hun lichaam, cultuur en identiteit.


image
image

Honger gekregen van deze activiteit?

Geen nood! 'S avonds kan je terecht in de Bosbar voor een maaltijd geserveerd door Kleefkruid! Meer informatie vind je op onze pagina ‘praktisch’.

Performance & talk
C’est l’heure
Wanjiku Shanice, Fairouz Gazdallah, Kapinga Muela Kabeya

za 15 okt

14.30 u - 16.30 u

Theaterzaal (Het Bos, Ankerrui 5-7, 2000 Antwerpen)

Share:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp