Rondleiding in Muce: Museum of Circular Economie door oprichter Nina Maat

Ontdek MUCE

MUCE is het allereerste pop-up museum ter wereld over de circulaire economie. Verwacht in dit museum geen witte, steriele ruimtes met artifacten uit het verleden en lange teksten vol moeilijke woorden. Wel een plek waar gewone mensen, kunstenaars, bedrijven en onderzoeksinstituten samen komen om de samenleving van de toekomst mee vorm te geven.

Met rondleiding door Nina Maat

Tijdens je bezoek krijg je een rondleiding door niemand minder dan de oprichter: Nina Maat. Geen geschiktere persoon om je kennis te laten maken met circulaire economie als je het ons vraagt! 

Is het event volgeboekt of geraak je er niet? Geen nood! Het museum opent 1 oktober haar deuren en is heel de maand te bezoeken. Meer informatie vindt je op de website.

Alvast meer weten over circulaire economie?

Kan je niet wachten om meer te weten te komen over circulaire economie? Luister dan alvast naar onze podcast-aflevering ‘Circulaire economie; wat kunnen we leren van de natuur?’ met doctorandi Wendy Wuyts. Ben je benieuwd naar de online klimaatactivist die Nina Maat is? Luister dan naar de aflevering ‘Complex klimaat: hoe blijf je kritisch?’.

Op locatie!

Let op, dit event vindt niet plaats in Het Bos maar bij MUCE: Huidevettersstraat 55, 2000 Antwerpen
image
Nina Maat

Nina Maat

Nina Maat (zij/haar) is de oprichter van Muce & Antwerp Circular. Ze maakt mensen op een toegankelijke manier bekend met de basisprincipes van de circulaire economie.

Rondleiding
Rondleiding in MUCE: Museum of Circular Economy
Nina Maat

i.s.m. MUCE

za 15 okt

11.00 u - 12.00 u

Muce: Huidevettersstraat 55, 2000 Antwerpen

Share:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp