Klimaatmarkt

Kom ecologische initiatieven ontdekken!

Op onze klimaatmarkt ontdek je lokale en globale projecten die werken rond duurzaamheid, klimaat en ecologie. Zin om je zelf te engageren, mee te doen aan een workshop, steun je graag een ecologische maker door een van hun producten te kopen of ben je gewoon nieuwsgierig naar een van de vele projecten die in Antwerpen of daarbuiten actief zijn? Kom dan zeker eens rondsnuisteren en sla een praatje met een van de aanwezige projectmedewerkers, steek je handen uit de mouwen en doe mee aan verschillende activiteiten!

Zelf deelnemen met jouw organisatie of project?

Ben jij een duurzame ondernemer of heb je een organisatie die zich inzet voor een groene toekomst? Kom jouw project of product uit de doeken doen op onze klimaatmarkt. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Nele@troebel.be waarin je jouw organisatie of project kort voorstelt. Wie weet sta jij 16 oktober mee op onze markt!

Ontbijten?

Combineer deze activiteit met Otark Beakfast Club! In Het Bos serveert Charlotte Koopman zondag een smakelijk vegetarisch ontbijt geboetseerd met alles wat er gevonden wordt in Antwerpse buurtwinkels, markten en groenerandsplukboerderijen. Meer informatie vind je op onze pagina ‘praktisch’.

Markt
Klimaatmarkt
Verschillende initiatieven

zo 16 okt

10.00 u - 17.00 u

Concertzaal

Share:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp